info@pippaknus.com

+31 6 133 485 71

 Lets connect

KVK-Nummer: 66450268

btw-nummer: nl224502694b01

© 2019 Pippa Knus all rights reserved

Voor gezellige post:

sanne van Dijk

pastoor tetterodestraat 35

1662BB

de weere

Foto's zijn gemaakt door Iep Bergsma

Website ontwerp door Pippa Knus

Volg me op

Instagram

Basis technieken illustreren

Hou je van tekenen? Maar zou je graag beter worden, of heb je wat overtuiging nodig dat je wel 'talent' hebt? En vind je de Pippa Knus illustratie style leuk?

Dan is deze online cursus zéker iets voor jou!

Tijdens deze cursus ga je in 5 weken tijd aan de slag met de basis technieken van het illustreren in de Pippa Knus style. We beginnen met de eerste stappen als schetsen en kleurgebruik.

Vervolgens gaan we door met het maken van het Pippa Knus portretje, we gaan aan de slag met de verhoudingen van het lichaam, en maken een volledige -met achtergrond- illustratie als klap op de vuurpijl.

 

Even wat 'huishoudelijke mededelingen':

 

- Als je je opgeeft voor de cursus krijg je toegang tot de vergrendelde stukken van de website. Hier kun je met een wachtwoord inkomen. (voor iedere lesweek heb je een ander wachtwoord)

- Denk je nu; maar wat nou als ik een week geen tijd heb?! Geen nood! Als je je hebt opgegeven kun je ALTIJD toegang krijgen tot de pagina's. Mocht je dus na een half jaar denken; hoe zat dat ook al weer? Kun je dus gewoon weer even terug kijken.

 

- De illustratie lessen bestaan uit 3 verschillende onderdelen. Je krijgt een uitleg door middel van tekst, beeld én video! Alles om het voor JOU zo duidelijk mogelijk te maken.

 

- Alle materialen die je nodig hebt vind je in de Pippa Knus startersset. Als je je opgeeft voor de cursus ontvang je een kortingscode van maar liefst 15% op de set. Mocht je deze niet willen/kunnen kopen, maakt dat natuurlijk helemaal niet uit.

Als je aquarelverf, een potlood, fineliner en een kwast hebt, kom je al heel ver!

 

Heb je verder nog vragen? Klik dan hier om een mailtje te sturen.
 

Ik heb me opgegeven en wil beginnen:

Note:

Je kan je op ieder moment opgeven voor deze cursus en je ontvangt de lessen per e-mail.

Je mag de lessen dus opnieuw bekijken om lekker te oefenen. 

Super leuk ook om je resultaten, of eventuele vragen te delen in de Facebookgroep.

 

Als je je hebt opgegeven voor de cursus ontvang je een mail met daarin de link voor de Facebookgroep, de kortingscode voor de startersset en verdere uitleg.  

"Hi lieve Sanne,

 

Een berichtje om te laten weten dat ik het een eer vond om deel te nemen. Het certificaat maakt het helemaal tot een cadeautje, zo leuk om als verrassing te mogen ontvangen! Ik ben ongelooflijk blij dat ik deel mocht nemen en naar jouw inspirerende tips en beelden mocht kijken. Dank je wel voor alle inzichten die je met ons hebt gedeeld. Met jouw cursus gaf je niet alleen richtlijnen hoe je illustraties kunt maken, je gaf indirect ook de mogelijkheid om te ontspannen, te genieten van het nu en jezelf me-time gunnen. Het was echt een feestje om jouw online cursus te mogen volgen, mijn complimenten voor de manier waarop je het hebt aangepakt. Dank voor alles en ik blijf je heel graag volgen, wat mag je trots zijn op deze mooie prestatie!

Warme groetjes en veel liefs"

"Hallo Sanne,

 

Hier een korte review van mij.

Ik vond het een leuke, leerzame cursus. Ik heb al veel geleerd 

en ik ga nog veel leren door het te blijven oefenen en mee te experimenteren.

Echt dank je wel hiervoor. Ik wist nooit hoe ik hier echt mee kon beginnen en nu maak ik 

gewoon illustraties. Beginnend dan hé :) 

 

Wel geef ik als tip mee voor de volgende keren. Soms was het beeld lastig te zien. 

Wat er nu werkelijk getekend was. Dus dat maakte het soms wat lastig, maar al met al

was het een leuke cursus. Weer een kijkje op iets anders waar ik graag verder mee wil oefenen. 

 

Heel erg bedankt voor alle info en misschien tot een volgende cursus."

"Superleuke cursus Sanne! En inderdaad: oefening baart kunst. Er komen dingen op papier waarvan ik niet het flauwste idee had dat ik dat zou kunnen. Het helpt bij het leegmaken van m'n hoofd of in een uurtje "over" iets heel leuks te doen. Dank je wel. Heel fijn ook dat ik in mn eigen tempo de cursus kan doen. Dat haalt de druk ervan af."

Reviews