info@pippaknus.com

+31 6 133 485 71

 Lets connect

KVK-Nummer: 66450268

btw-nummer: nl224502694b01

© 2019 Pippa Knus all rights reserved

Voor gezellige post:

sanne van Dijk

pastoor tetterodestraat 35

1662BB

de weere

Foto's zijn gemaakt door Iep Bergsma

Website ontwerp door Pippa Knus

Volg me op

Instagram

Online cursus digitaal tekenen

Hey!

Wat leuk dat je interesse hebt in de online cursus 'digitaal tekenen.'

Op deze pagina zal ik je het een en ander uitleggen over de cursus:

Tijdens de cursus ga je aan de slag met het illustreren op de Ipad. Ik heb zelf een Ipad2018, maar de IpadPro is hier ook geschikt voor. 

Als je een oudere Ipad hebt, is het handig om even bij een winkel te vragen of de app Procreate en de apple pencil hierop werken.

We gaan namelijk aan de slag in de app Procreate. Dit is een app waarin je kan tekenen alsof het papier is. Je krijgt dus niet een digitale tekening als in Illustrator. (je krijgt dus geen vector bestand)

Maar doordat je toch op een digitaal apparaat tekent kan je gebruik maken van alle gemakken als in- en uitzoomen, makkelijk je foutjes corrigeren, toegang hebben tot ALLE kleuren, en nog veel meer.

Tijdens deze cursus ga ik je alle ins and outs leren over Procreate. Ik vertel je de basics, welke penselen ik het liefste gebruik, hoe ik mijn illustraties opbouw en inkleur én leer ik je hoe je je illustraties op de computer kunt krijgen om er stickers van te maken! 

De cursus heeft 3 verschillende modules (lessen). De eerste gaat over de basis van Procreate. Dus over alle penselen, hoe je werkt in lagen, hoe je je illustraties kunt inkleuren ect. 

Hier tekenen we natuurlijk ook al van alles bij.

In de tweede les ga ik je leren hoe je zo'n illustratie als die hiernaast kunt maken. Niet precies dezelfde als deze, maar wel zo'n tof Pippa Knus meisje. Ik ga je van begin tot eind mee nemen in het proces en alles uitleggen over hoe zo'n illustratie tot stand komt.

Les 3 gaan we ook gebruiken om allemaal leuke illustraties te maken én ga ik je leren hoe je deze illustraties op de computer krijgt, kunt nabewerken en hoe je er toffe stickers van kunt maken! Deze kun je gebruiken in bijvoorbeeld je bullet journal, agenda, of weggeven als leuk cadeautje.

Dus; wil jij alles leren over procreate? Én leren hoe je je eigen stickers kunt maken? Klik dan snel op de knop hiernaast en geef je op!  Helemaal leuk!

Liefs!

Ik heb me al opgegeven en wil beginnen.

De lessen van de online cursus

Hieronder zie je de 3 lessen staan. Als je een mailtje hebt gehad, met daarin het wachtwoord voor de les, kun je hierop klikken en het wachtwoord invoeren. 

Naar mate je dat gedaan hebt kun je aan de slag met de cursus! 

Een les bestaat uit verschillende onderdelen. Namelijk een video én een schriftelijke uitleg. 

Hierin vertel ik wat ik in de video demonstreer. Aan de hand van de video kun je mij natuurlijk gewoon 'nadoen' en lekker gaan oefenen.

(Met nadoen bedoel ik trouwens niet dat je alles helemaal in de Pippa Knus style moet doen. Het is júist leuk om je eigen style te gaan ontwikkelen en lekker gaan uitproberen! 

Heel veel plezier met de cursus!