info@pippaknus.com

+31 6 133 485 71

 Lets connect

KVK-Nummer: 66450268

btw-nummer: nl224502694b01

© 2019 Pippa Knus all rights reserved

Voor gezellige post:

sanne van Dijk

pastoor tetterodestraat 35

1662BB

de weere

Foto's zijn gemaakt door Iep Bergsma

Website ontwerp door Pippa Knus

Volg me op

Instagram

Hey! Wat gezellig dat je er bent.

Mijn naam is Sanne. Illustrator en founder van Pippa Knus. Verder ben ik een vintage en kringloop liefhebber, gek op koffie en trotse mama van 2 poezenkindjes en 1 hondenvriendje. Wij wonen samen met vriendlief Jaap in een klein dorpje genaamd De Weere en heb daar een atelier aan huis. 

Ik werk veel in opdracht voor zowel particulier als zakelijke klanten. Daarnaast heb ik een webshop met wat eigen producten waar zo nu en dan wat bij komt, zodat ik daarin lekker kan groeien, én geef ik workshops en (online) cursussen. 

Op mijn website vind je alles over mijn werkzaamheden, portfolio, blog en natuurlijk de webshop. Het zou leuk zijn als je even een kijkje neemt. Je kunt mij ook gerust een mailtje sturen als je vragen en/of opmerkingen hebt, of gezellig een keer een kopje koffie wilt drinken. 

Boven aan de website zie je een linkje om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hierin komen leuke verhalen, speciale tips, een kijkje achter de schermen en zo nu en dan een toffe actie. Zie ik je daar? 

Dan staan hieronder nog 3 linkjes naar mijn social media pagina's. 

Hier deel ik van alles over mijn illustrators bestaan. Als je op de linkjes klikt kan je mijn profielen zien en natuurlijk volgen :) 

Liefs!