top of page
IMG_7320.jpg

De mooiste pippa knus portretjes maken?

Heb je altijd al willen leren tekenen, maar ben je bang dat je 'niet goed genoeg' bent?Of leg je het snel weer aan de kant, omdat je ontevreden bent over het resultaat? Tijdens de online curusus 'Portretten/personen' ga je in 7 modules, geheel op eigen tempo aan de slag met alle basis technieken van het illustreren van portretten en personen. Daarbij ga ik je ook leren sneller tevreden te zijn, en kritisch te kijken naar je werk zónder boos te worden op jezelf. Klinkt goed toch?! Lekker tekenen, heerlijk ontspannen, zonder de hoge verwachtingen te 'moeten' waarmaken!

 

Tijdens de lessen ga je aan de slag met diverse onderwerpen:

- Basis portret

- Emoties tekenen

- Haarstylen tekenen

- Types tekenen

- Volledig poppetje basis

- Verschillende houdingen

- Kledingstylen

 

We beginnen dus bij de basis van een portet en poppetje, en werken zo door naar alle verschillende aspecten per persoon, zodat je iedereen zou kunnen natekenen!

jij kunt dit ook!

jezelf, je gezin, of je vrienden. Straks kun je ze allemaal tekenen!

Neem jij genoeg tijd voor jezelf?

Vind je het moeilijk om tijd vrij te maken voor jezelf? Om écht even lekker te ontspannen en je niet bezig te houden met alle dingen die je 'nog moet doen'? Creativiteit is een hele mooie bezigheid om uit de dagelijkse sleur te komen. Zodra je gaat zitten om even te tekenen, schilderen, of journallen, vergeet je namelijk even alles om je heen. Je bent alleen maar bezig met jezelf en wat je aan het creëren bent. Dit zorgt voor rust in je hoofd en geeft je erna het gevoel alsof je de wereld weer aan kunt. 

En niet alleen dat. Wist je namelijk dat creativiteit ook heel goed kan bijdragen aan je zelfvertrouwen? Mits je je creativiteit op de juiste manier toepast natuurlijk. Tijdens deze cursus ga ik je leren om te gaan met die perfectionisme, door je simpele tips te geven waardoor je bijvoorbeeld al veel betere verhoudingen kunt creëren in een gezicht.

Ik ga je leren hoe je je perfectionisme kunt uitzetten als je aan het tekenen bent en geef je de juiste tools om je schetsboek/journal te gebruiken waarvoor ze zijn bedoelt; plezier hebben in creativiteit. Doe je gezellig mee?

*Je houdt 6 maanden toegang tot de cursus lessen. Je hebt dus genoeg tijd om aan de slag te gaan, maar de beperkte toegang zorgt er ook voor dat je écht gebruik gaat maken van de cursus. Ik ben super benieuwd naar je prachtige resultaten.

Wat leer je tijdens de workshop?

IMG_7068.jpg

• verhoudingen in een gezicht maken

• een volledig poppetje tekenen

• diverse types tekenen

• Gebruik van aquarelverf

• emoties tekenen

gemiddeld krijgt deze workshop een 9.3van de deelnemers!

Al meer dan 150 mensen gingen je voor en maakte de mooiste creaties!

IMG_4369.jpg
IMG_4370.jpg
IMG_4375.jpg

review madelon

"De Pippa Knus portretjes vind ik altijd super leuk om voorbij te zien komen op mijn Instagram, maar ze zelf maken lukte nog niet helemaal. Toen ik Pippa Knus op een beurs (Creative life) tegenkwam heb ik meegedaan met haar workshop en leerde ik in een uurtje tijd hoe ik een zelfportretje kon maken. Zo gaaf hoe Sanne dit je kan leren in zo'n korte tijd, gewoon door het simpelweg op te delen in kleine stapjes. Ik was helemaal verkocht en wilde meer leren, dus heb ik me -tijdens de beurs- ingeschreven voor de cursus Portret tekenen. Ik hou van de manier waarop Sanne lesgeeft en ze je het gevoel geeft dat écht iedereen kan tekenen. Ga zo door Sanne!"

review lola

"Samen met twee vriendinnen komen we om de week samen om iets creatiefs te doen. Wat we gaan doen is iedere keer anders. Van haken, tot tekenen, alles komt voorbij. Meestal werken we zelf ergens aan, maar zo nu en dan volgen we een leuke workshop of cursus om iets nieuws te leren. Via Instagram kwamen we bij Pippa Knus terecht en we werden helemaal blij van de stijl. Zo zijn we gestart met de cursus Portret tekenen en wat hebben we een lol gehad. In het begin vonden we het nog best lastig om het gezicht in de juiste verhoudingen te krijgen, maar naarmate we oefenden ging het steeds beter!"

profielfoto%20portret%20cursus_edited.jpg

Materialen en benodigdheden:

Tijdens deze cursus gebruik ik maar een paar materialen:

- Een schetspotlood

- Een watervaste fineliner

- Aquarelverf

- Een penseel

- Aquarelpapier

Je kunt ervoor kiezen om dezelfde materialen te gebruiken. Je vind deze hier, maar je kunt natuurlijk ook de materialen gebruiken die je al thuis hebt. 

Ook kun je ervoor kiezen om ander soort materialen te gebruiken. De werking van de materialen is dan misschien anders, maar de technieken die erachter zitten zijn vrijwel altijd hetzelfde. Rood en blauw maakt namelijk nog steeds paars. Zowel met kleurpotlood als met aquarelverf :)

Gebruik dus vooral waar jij je prettig bij voelt en have fun!

Maak de mooiste portretjes

Na deze workshop kun jij...

614C6605-80C4-4D2D-BDCB-44842E0743A9.jpeg

• een gezicht illustreren met de juiste verhoudingen

• de technieken zo toepassen dat je iedereen kunt tekenen

• een volledige illustratie maken

• je perfectionisme loslaten

• tijd vrijmaken voor jezelf

IMG_5222bew.jpg

Hey, ik ben Sanne

Gezellig dat je er bent! Mijn naam is Sanne (25), illustrator en expert op het gebied van werken met passie en creativiteit. 

Het is mijn missie om samen met jou aan de slag te gaan met jouw leven als illustrator. Ik leer je illustreren, je eigen stijl creëren en hoe je van jouw passie je werk kunt maken. 

Daarnaast maak ik al jouw dromen, wensen en ideeën beeldend door het toevoegen van illustraties. Zullen we samen aan de slag gaan?

Je kunt me volgen via Instagram als je meer Pippa Knus wilt zien.

bottom of page