Zoeken

REVIEW BOEK: OFFLINE - DIANA LEEFLANG

Afgelopen week kocht ik het nieuwe boek van Diana Leeflang. Een dame die -net als ik- van haar creatieve leven haar werk heeft gemaakt. Zo heeft ze een succesvol youtube kanaal, bullet journal producten bij de kruidvat en nu dus haar eigen boek.

Toen ik dit boek kocht -en het deelde op Instagram- kreeg ik veel vragen over het boek, dus besloot ik een kleine review te schrijven.Het boek 'offline' gaat over het leven van Diana, naast haar online leven. Dus er staat van alles in over haar creatieve bezigheden, gezellige etentjes met vrienden en familie, en over haar interieur en liefde voor kleding. Er staan tips in over het beginnen van een bullet journal, handige life hacks voor het indelen van je kleding kast en je kunt er lekkere recepten in vinden voor een picknick.


De 'hoe start je een bullet journal' tips heb ik inmiddels wel geleerd, dus dat soort hoofdstukken heb ik persoonlijk niet zo veel aan, maar staat wel zo beschreven dat ik weer zin had om zelf aan de slag te gaan. De tips over het organiseren van je kledingkast ben ik meteen zelf gaan toepassen. haha.


Wat ik vooral leuk vind aan het boek van Diana, is dat ik mezelf er heel erg in herken. Zo omschrijf ik mezelf ook altijd als koffie liefhebber, shop ik graag tweedehands en heb ook een hondje en katten. Dat vond ik dus vooral erg leuk om te lezen.

Diana heeft een fijne schrijfstijl, waardoor ik zo door het boek heen was. Erg fijn om verschillende onderwerpen te hebben, waardoor je altijd wel ergens een raakvlak mee hebt. (Ook heb ik meteen een oud picknick kleed uit de kast gehaald om hem binnenkort voor het eerst te gaan gebruiken)


Kortom: Zeker een aanrader dus!


Klik hier om Diana's boek te bestellen, en hier om haar op Instagram te volgen. Ze is het zeker waard!


Liefs,


Sanne.

473 keer bekeken

info@pippaknus.com

+31 6 133 485 71

 Lets connect

KVK-Nummer: 66450268

btw-nummer: nl002362645B26

© 2019 Pippa Knus all rights reserved

Voor gezellige post:

sanne van Dijk

pastoor tetterodestraat 35

1662BB

de weere

Volg me op

Instagram