top of page
 • Werk je ook in opdracht?
  Yes! Ik werk zeker ook in opdracht! Je kunt mij mailen voor portretten, geboortekaartjes, (kinder)boeken en toffe projecten, mits ze bij Pippa Knus passen. Heb je een idee, of wil je weten of we een match zijn? Stuur me een mailtje naar info@pippaknus.com en ik neem contact met je op. Lijkt me leuk om samen te werken!
 • Kun je de online cursussen in je eigen tempo volgen?
  Jazeker! Als je een (of meer) cursus(sen) hebt aangeschaft, blijf je 6 maanden toegang houden tot de lesstof. Op die manier kun je inloggen wanneer je wilt én kun je de cursus(sen) dus volgen in je eigen tempo.
 • Kun je de online cursussen ook op mijn telefoon volgen?
  Ja dat kan zeker! Je gaat dan op je telefoon gewoon naar de cursus site www.pippaknusacademie.com om in te loggen. Hier kom je bij de lesstof en kun je de video's gewoon bekijken.
 • Welke materialen heb je nodig voor de online cursussen?
  Ik gebruik voornamelijk aquarelverf tijdens de lessen, maar voel je vrij om te experimenteren met verschillende materialen. Op die manier kom je erachter wat je leuk vind én bij je past! Werk je liever met markers, acrylverf of kleurpotloden? Helemaal goed! Maar wil jij liever illustreren op je Ipad? Ook goed! Leuk juist, want op die manier creeer je ook je eigen stijl.
 • Waar haal je je materialen vandaan?
  Ik heb een pagina op de website staan met al mijn favorietjes. Op deze pagina staan -verdeeld in thema's als materialen, styling ect- mijn favoriete items. Als je hierop klikt, kom je bij de juiste pagina's om ze te shoppen. Hierbij werk ik met affiliate links. Als jij shopt via die links, krijg ik een klein percentage. Hier betaal jij niets extra's voor, maar verdien ik wel iets. Win win toch?
bottom of page