top of page

Pippa Knus

Ik krijg via social media altijd veel vragen over de materialen die ik gebruik, of business tools die ik fijn vind. Ik antwoord natuurlijk met liefde, maar dit kost me steeds meer tijd. Ik moet namelijk linkjes opzoeken, berichten beantwoorden, noem maar op. 

Daarom heb ik deze pagina ontwikkeld. Hier vind je alle materialen, business tools en boeken die ik fijn vind, gelezen heb en gebruik. Allemaal bij elkaar. Als je op de foto, of titel klikt, kom je op de pagina terecht waar je dit product kunt shoppen. Ik heb ze onderverdeeld in verschillende pagina's, zodat je precies weet wat je op welke pagina kunt vinden.

Deze linkjes gaan naar pagina's waar ik affiliate samenwerking mee heb. Dat wil zeggen dat ik een klein percentage van het bedrag verdien als je het product via dit linkje aanschaft. Dit kost jou verder niets extra's of iets dergelijks, maar is een marketing trucje van grote bedrijven om meer verkopen te genereren via 'influencers'. Mocht je dus interesse hebben in het product wat ik hieronder heb omschreven, zou ik het super tof vinden als je via die linkjes zou shoppen. Zo geef ik jou inspiratie en jij mij een beetje business steun. Win win toch?! 

Favorietjes van

*Klik op een van de foto's om naar die 'Favorietjes van Pippa Knus pagina te gaan.

Veel shop plezier!
DSC_8410.jpg
IMG_5222bew.jpg

Hey, ik ben Sanne

Gezellig dat je er bent! Mijn naam is Sanne (25), illustrator en expert op het gebied van werken met passie en creativiteit. 

Het is mijn missie om samen met jou aan de slag te gaan met jouw leven als illustrator. Ik leer je illustreren, je eigen stijl creëren en hoe je van jouw passie je werk kunt maken. 

Daarnaast maak ik al jouw dromen, wensen en ideeën beeldend door het toevoegen van illustraties. Zullen we samen aan de slag gaan?

Je kunt me volgen via Instagram als je meer Pippa Knus wilt zien.

bottom of page