Pippa Knus

Voor mijn werk gebruik ik veel materialen en producten. Daarnaast vind ik het heerlijk om te experimenteren en nieuwe materialen en producten uit te proberen om zo weer aan jou te kunnen vertellen hoe het werkt en of ik het een fijn product vind om mee te werken. 

Daarom heb ik deze pagina ontwikkeld. Hier vind je alle materialen en producten die ik fijn vind om te gebruiken. Ook staat er een stukje informatie over het product en vind je een linkje naar de verkoop pagina, zodat je lekker kunt gaan shoppen.

Deze linkjes gaan naar pagina's waar ik affiliate op heb. Dat wil zeggen dat ik een klein percentage van het bedrag verdien als je het product via dit linkje aanschaft. Mocht je dus interesse hebben in het product wat ik hieronder heb omschreven, zou ik het super tof vinden als je via die linkjes zou shoppen. Zo geef ik jou inspiratie en jij mij een beetje business steun. Win win toch?! 

Favorietjes van

IMG_2266.jpg

Winsor and Newton aquarelverf box 12 kleurtjes. Perfect om mee op reis te nemen. Inclusief kwastje. 

Deze verf gebruik ik voor mijn illustraties. Je kunt de verf hier shoppen

IMG_7767.jpg

Als het gaat om kleurpotloden, vind ik de Luminance lijn van Caran 'd ache echt de beste. Ze werken lekker zacht en geven veel kleur af.

Ook zijn de ideaal om schaduw toe te voegen aan je illustratie. 

Klik hier om de potloden te shoppen

2A804601-8022-48DE-BF61-C61D167B87A8.jpg

Deze Uni pinn fineliner is dé fineliner die ik het liefste gebruik.

Dat komt doordat hij direct 100% waterproof is en heel fijn werkt. Je hebt ze in verschillende diktes en je kunt ze hier shoppen.

Promarkers zijn super fijn om mee te werken én deze van Winsor and Newton zijn de perfecte vervanging voor de dure Copic markers. Te shoppen in allemaal diverse kleuren.

Je kunt hier klikken om te shoppen.

foto kleuren aquarelverf.jpg

Dit is een setje aquarelverf waar ik super graag mee werk. Hij is van Prima Marketing Watercolor Confections Complexion. Dit setje bevat mooie kleuren die je kunt gebruiken voor bijv. de huid van je portretje. Hier kun je hem shoppen.

550x530.jpg

Dit is een setje aquarelverf waar ik super graag mee werk. Hij is van Prima Marketing Watercolor Confections Complexion. Dit setje bevat mooie kleuren die je kunt gebruiken voor bijv. natuur, dieren en portretten. Hier kun je shoppen.

Schermafbeelding 2020-08-24 om 18.00.24.

Dit is mijn ultieme favoriete schetsboek. Hij is zo mooi en de kwaliteit is zó fijn! Door het dikkere papier van 160grams kun je er prima met meer materialen in werken dan alleen maar potloden. Klik hier om te shoppen.

Schermafbeelding 2020-10-06 om 10.23.12.

Deze markers heb ik net nieuw en ben er echt super blij mee. Ze zijn niet alleen te vergelijken met de Copic sketch markers (dé marker), maar ook in prijs zijn ze echt super aantrekkelijk. Ik heb ze hier via Amazon besteld. Top service!

Schermafbeelding 2020-10-06 om 10.29.03.

Deze markerset van ohuhu bestelde ik gelijk met de 48 delige set. Ook deze werkt super fijn en bevat hele mooie skin tones. 

De markers hebben een brush nip en een chizzle nip, wat een hele fijne variatie is. Je kunt de markers hier bestellen.

Schermafbeelding 2020-10-06 om 10.34.31.

Kleurpotloden die kunnen gummen. Wat een uitvinding! Ik heb deze van Faber castell gekozen en ze werken super. Ze gummen uiteindelijk niet 100%, maar door de kleurtjes hoeft dat ook niet. Ze worden namelijk door bijvoorbeeld de marker opgenomen in je illustratie. Je kunt de marker hier bestellen.

Schermafbeelding 2020-10-08 om 11.37.06.

Hét blauwe schetspotlood waar ik het liefste mee werk. 

Heb je wel eens een workshop of cursus bij me gevolgd? Dan is dít het schetspotlood dat je hebt gebruikt. 

Hij werkt super zacht, is uit te gummen én is niet te zien bij het inscannen van je illustratie! Je kunt het potlood hier shoppen.

info@pippaknus.com

+31 6 133 485 71

 Lets connect

KVK-Nummer: 66450268

btw-nummer: nl002362645B26

© 2019 Pippa Knus all rights reserved

Voor gezellige post:

sanne van Dijk

schoolpad 35

1775 AN

Middenmeer

Volg me op

Instagram