Pippa Knus

Voor mijn werk gebruik ik veel materialen en producten. Daarnaast vind ik het heerlijk om te experimenteren en nieuwe materialen en producten uit te proberen om zo weer aan jou te kunnen vertellen hoe het werkt en of ik het een fijn product vind om mee te werken. 

Daarom heb ik deze pagina ontwikkeld. Hier vind je alle materialen en producten die ik fijn vind om te gebruiken. Ook staat er een stukje informatie over het product en vind je een linkje naar de verkoop pagina, zodat je lekker kunt gaan shoppen.

Deze linkjes gaan naar pagina's waar ik affiliate op heb. Dat wil zeggen dat ik een klein percentage van het bedrag verdien als je het product via dit linkje aanschaft. Mocht je dus interesse hebben in het product wat ik hieronder heb omschreven, zou ik het super tof vinden als je via die linkjes zou shoppen. Zo geef ik jou inspiratie en jij mij een beetje business steun. Win win toch?! 

Favorietjes van

IMG_2266.jpg

Winsor and Newton aquarelverf box 12 kleurtjes. Perfect om mee op reis te nemen. Inclusief kwastje. 

Deze verf gebruik ik voor mijn illustraties. Je kunt de verf hier shoppen

IMG_7767.jpg

Als het gaat om kleurpotloden, vind ik de Luminance lijn van Caran 'd ache echt de beste. Ze werken lekker zacht en geven veel kleur af.

Ook zijn de ideaal om schaduw toe te voegen aan je illustratie. 

Klik hier om de potloden te shoppen

2A804601-8022-48DE-BF61-C61D167B87A8.jpg

Deze Uni pinn fineliner is dé fineliner die ik het liefste gebruik.

Dat komt doordat hij direct 100% waterproof is en heel fijn werkt. Je hebt ze in verschillende diktes en je kunt ze hier shoppen.

Promarkers zijn super fijn om mee te werken én deze van Winsor and Newton zijn de perfecte vervanging voor de dure Copic markers. Te shoppen in allemaal diverse kleuren.

Je kunt hier klikken om te shoppen.

foto kleuren aquarelverf.jpg

Dit is een setje aquarelverf waar ik super graag mee werk. Hij is van Prima Marketing Watercolor Confections Complexion. Dit setje bevat mooie kleuren die je kunt gebruiken voor bijv. de huid van je portretje. Hier kun je hem shoppen.

550x530.jpg

Dit is een setje aquarelverf waar ik super graag mee werk. Hij is van Prima Marketing Watercolor Confections Complexion. Dit setje bevat mooie kleuren die je kunt gebruiken voor bijv. natuur, dieren en portretten. Hier kun je shoppen.

Schermafbeelding 2020-08-24 om 18.00.24.

Dit is mijn ultieme favoriete schetsboek. Hij is zo mooi en de kwaliteit is zó fijn! Door het dikkere papier van 160grams kun je er prima met meer materialen in werken dan alleen maar potloden. Klik hier om te shoppen.

info@pippaknus.com

+31 6 133 485 71

 Lets connect

KVK-Nummer: 66450268

btw-nummer: nl002362645B26

© 2019 Pippa Knus all rights reserved

Voor gezellige post:

sanne van Dijk

pastoor tetterodestraat 35

1662BB

de weere

Volg me op

Instagram