top of page
603A607E-02C9-410B-A8FE-08C3F8BBEBA2.jpe

Werk in opdracht

Heb je een tof idee, wil je iets moois voor in huis of ben je opzoek naar een nieuw logo en branding voor je bedrijf? Laten we samenwerken! 

Als illustrator werk ik in opdracht, mits de opdracht bij Pippa Knus past. Heb je bijvoorbeeld een mooie visie en wil je de wereld verbeteren? Of ben je een kinderboek aan het maken met een mooie boodschap? Yes, tof! 

Ik vind het belangrijk dat we bij elkaar passen en klets hier dus ook graag over tijdens een vrijblijvend telefoongesprek. We werken namelijk samen aan jouw passie, idee, werk, noem maar op. Het is dus belangrijk dat jij volledig achter het werk staat. 

Dus; heb je een tof idee? Stuur me een mailtje en ik maak een persoonlijke brochure voor je om mijn diensten, werkwijze en prijzen te laten zien. Aan de hand daar van kunnen we de bel afspraak inplannen en ga ik graag voor je aan de slag!

lieve woorden van Nikki Vrees

'Samenwerken met Sanne was een mooi avontuur. Keer op keer heb ik me verbaasd over het gemak waarmee ze in een hand om draai de meest prachtige illustraties uit haar potlood toverde. Het werk wat ze voor Boek van een dromer maakte doet echt eer aan het boek. En nog dagelijks kijk ik er met veel plezier naar terug.'

Nikki Vrees - auteur

bottom of page