top of page
IMG_6131bew2.jpg

Coaching

Wil jij, net als ik, van je passie je beroep maken? Zou jij het super tof vinden om te kunnen leven van illustreren? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen, of kom je niet verder? Let me help you!

Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf straks staat als een huis. Hierin beginnen we met het creëren van je eigen stijl, zorgen we voor een perfecte branding en leer ik je alles over de zakelijke kant van het ondernemen

Je kunt hierbij in 3 stappen aan de slag. Zo heb ik een        E-book waar alle basics in staan. Daarnaast is er een online cursus, speciaal voor het creëren van je eigen stijl én heb ik een traject ontwikkeld waarin ik jou persoonlijk ga begeleiden in dit hele proces. 

Lijkt dit je super tof, maar wil je eerst beter worden in illustreren? Kijk dan eens bij een van deze online cursussen in mijn webshop over leren illustreren.

Maak van jouw passie je werk met Pippa Knus

IMG_5375bew.jpg

Coaching traject

Heb je helemaal de smaak te pakken? Verschillende cursussen gevolgd, je eigen stijl ontwikkeld en zelfs af en toe al een kleine opdracht binnen gehaald? Super tof!

Maar dan.. Wat dan? Daar help ik je bij! Tijdens mijn 1-op-1 traject gaan we samen aan de slag met het bouwen aan jouw (nieuwe) onderneming. Zo gaan we het hebben over je dromen en doelen, maken we stappenplannen, werken we aan je aanbod en gaan we natuurlijk plannen maken over hoe jij je geld kunt gaan verdienen met illustreren. 

Word je hier helemaal blij van?! Vul dan deze korte vragenlijst in. Ik kijk dan of we een match zijn en neem contact met je op voor een introductie gesprek. Heb je eerst nog vragen? Een mailtje sturen mag altijd!

Gaan we samen aan de slag? Tof!

Van tekening naar professioneel illustrator

IMG_5222bew.jpg

Hey, ik ben Sanne

Gezellig dat je er bent! Mijn naam is Sanne (24), illustrator en expert op het gebied van werken met passie en creativiteit. Ik woon samen met mijn man Jaap, baby Finn en huisdiertjes Brody,  Fleurtje en Noa in een klein dorpje in Noord-Holland.

Het is mijn missie om samen met jou aan de slag te gaan met jouw leven als illustrator. Ik leer je illustreren, je eigen stijl creëren en hoe je van jouw passie je werk kunt maken. 

Je kunt me volgen via Instagram als je meer Pippa Knus wilt zien.

bottom of page