Coaching

Wil jij, net als ik, van je passie je beroep maken? Zou jij het super tof vinden om te kunnen leven van illustreren? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen, of kom je niet verder? Let me help you!

Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf straks staat als een huis. Hierin beginnen we met het creëren van je eigen stijl, zorgen we voor een perfecte branding en leer ik je alles over de zakelijke kant van het ondernemen. 

Je kunt hierbij in 3 stappen aan de slag. Zo heb ik een        E-book waar alle basics in staan. Daarnaast is er een online cursus, speciaal voor het creeren van je eigen stijl én heb ik een traject ontwikkeld waarin ik jou persoonlijk ga begeleiden in dit hele proces. 

Hieronder zie je de drie onderdelen staan. Als je op een van deze knoppen klikt, kom je bij meer informatie over dit onderdeel. 

Lijkt dit je super tof, maar wil je eerst beter worden in illustreren? Kijk dan eens bij een van deze online cursussen in mijn webshop over leren illustreren.

Van tekening naar professioneel illustrator

Hey, ik ben Sanne

Gezellig dat je er bent! Mijn naam is Sanne (24), illustrator en expert op het gebied van werken met passie en creativiteit. Ik woon samen met mijn man Jaap, baby on the way en huisdiertjes Brody, Fleurtje en Noa in een klein dorpje in Noord-Holland.

Het is mijn missie om samen met jou aan de slag te gaan met jouw leven als illustrator. Ik leer je illustreren, je eigen stijl creëren en hoe je van jouw passie je werk kunt maken. 

Je kunt me volgen via Instagram als je meer Pippa Knus wilt zien.

info@pippaknus.com

+31 6 133 485 71

 Lets connect

KVK-Nummer: 66450268

btw-nummer: nl002362645B26

© 2019 Pippa Knus all rights reserved

Voor gezellige post:

sanne van Dijk

schoolpad 35

1775 AN

Middenmeer

Volg me op

Instagram