top of page
Zoeken

Blogjes van Pippa Knus

Bijgewerkt op: 8 okt. 2020

Hey lieve jij!

Welkom op mijn vernieuwde blog. "Blogjes van Pippa Knus". Misschien weet je al wel wie ik ben, maar voor het geval dat, zal ik mezelf tóch nog even voorstellen.

Ik ben dus Sanne. Illustrator en eigenaresse van Pippa Knus. Het bedrijf waar ik mijn liefde, en toch ook wel bloed, zweet en tranen in stop. Dé grote passie in mijn leven.

Verder hou ik van muziek, vintage, mijn liefste katjes, koffie én mijn toekomstige dwerg poedeltje Pippa. (yes, ik heb nog geen poedel.. Geef het een beetje tijd. hihi)


Dan nu het idee achter de Blogjes van Pippa Knus:

Omdat ik naast mijn werk als illustrator (wat dus écht mijn grote passie is) ook nog iets puur voor mezelf wil doen, besloot ik te gaan beginnen met bloggen.

Nu zul je denken; maar je had toch ook al een blog?! uh, ja.. En ik heb er wel meer gehad, maar nooit volgehouden. Maar dáár komt nu verandering in! Yes!


Ik wil in deze blogjes mezelf uitdagen meer te gaan schrijven. Over wat me bezig houdt, wat ik geleerd heb, wat ik leuk vind, maar ook wat ik wil overbrengen aan anderen. Aan jou dus! Het idee is dus om te gaan bloggen over mijn creatieve bestaan als ondernemer. Hierin komen dus ook wat zakelijke dingen aan bod, zoals 'thuis werken', of 'inspiratie zoeken'.


Mocht jij nou nog super toffe ideetjes hebben, of heb je misschien vragen of andere opmerkingen? Laat het me dan vooral even weten! Ik ga dan wel voor mezelf schrijven, maar hoe tof is het, als jij er nog wat aan hebt ook?!

Daarnaast kunnen we natuurlijk ook gewoon even gezellig kletsen.


Fijne dag en veel liefs,


Sanne

194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page