top of page
Zoeken

Werken of Passie?

Bijgewerkt op: 8 okt. 2020

Omdat Jaap (mijn liefste vriendje) en ik een huis gaan kopen, ben ik wat meer gaan werken naast mijn grote passie Pippa Knus. Ik wíl graag mee betalen in en aan het huis, máár daarnaast is het natuurlijk ook een beetje nodig dat ik mee betaal..


De laatste tijd ben ik dus alleen nog maar bezig met mijn agenda. Want ja, ik heb niet 1 extra baan, maar natuurlijk gelijk 3. (Dit is dus precies iets voor mij, altijd meer doen dan nodig is en er zelf aan onderdoor gaan. Oeps.) Constant mijn agenda checken om te kijken wat ik aankomend uur moet gaan doen is vrij vermoeiend. Daarnaast zorgt het er ook voor dat ik geen zin en energie meer over heb om te werken aan Pippa Knus, terwijl het júist een doel is om hier fulltime mee bezig te kunnen zijn.


Toen ik een aantal weken geleden mijn kittens ging wegbrengen naar hun nieuwe baasje, kwam ik erachter dat ze dwerg poedeltjes hebben (en fokken!!). Mijn droomhondje! YAY!


Ik besefte me hierdoor wat mijn droom is: Iedere dag naar mijn eigen atelier gaan om te werken, met een lief poedeltje (genaamd Pippa) die mij overal volgt en me gezelschap houdt.

Dít is wat ik wil. Dít is mijn droom. Voor sommige misschien stom of gek, maar voor mij voelt dit goed.

Maar goed. Nu dus het lastige. Hoe ga ik ervoor zorgen dat ik én mijn droom kan waarmaken, én het huis kan gaan betalen..?

Inmiddels heb ik al wat stappen gemaakt om minder in loondienst te gaan werken, zodat ik me meer kan focussen op Pippa Knus, en ik ga samenwerken met een business coach, maar ik ben er nog lang niet..


Wat zou jij doen? Hoe zou jij dit aanpakken? Laten we er samen over kletsen. Misschien onder het genot van een kopje koffie?


Heel veel liefs,


Sanne

258 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page