leren illustreren

Wil jij een nieuwe passie ontwikkelen? Of simpelweg nog beter worden in illustreren? Dan zijn de online cursussen van Pippa Knus zéker iets voor jou! 

Tijdens de cursussen ga ik je namelijk stap voor stap helpen om te leren illustreren. Dit doe ik door middel van video én tekst. 

Er zijn diverse soorten cursussen die hieronder te zien zijn. Iedere cursus heeft een eigen thema. Zo is er bijvoorbeeld een basis cursus, waarbij je van verschillende onderwerpen en technieken de basis leert. 

Daarnaast zijn er ook cursussen die focussen op bijvoorbeeld het maken van dieren of portretten. 

Op die manier is er voor ieder wat wils en kun je in jouw favoriete onderwerp leren illustreren. Hoe tof is dat?!

Iedere cursus bestaat uit 7 modules, dus 7 video's die je meenemen in technieken als schaduw en perspectief. Ook zit er bij iedere cursus een ebook zodat je alles ook kunt lezen.

online cursussen

Ontdek jouw nieuwe passie met behulp van pippa knus

hoe werken de cursussen?

Je wilt je opgeven voor (een van) de cursussen, super tof! Maar wat nu?! 

Als je een cursus hebt geshopt in de webshop krijg je van mij een bevestiging in je mailbox. Hierin staat een download knopje waar je op moet klikken. Je krijgt vervolgens een bestandje te zien met daarop de informatie hoe in de cursus omgeving kunt komen.

Je maakt vervolgens je eigen inlog gegevens aan, waarmee je op ieder gewenst moment kunt inloggen op je pagina van de door jou gekochte cursus. 

 

Je blijft altijd toegang houden tot de lessen, dus je kunt de cursussen volledig in je eigen tempo volgen. Helemaal super toch?! 

Klik hier om je op te geven. Have fun! 

Hey, ik ben Sanne

Gezellig dat je er bent! Mijn naam is Sanne (24), illustrator en expert op het gebied van werken met passie en creativiteit. Ik woon samen met mijn man Jaap, baby on the way en huisdiertjes Brody, Fleurtje en Noa in een klein dorpje in Noord-Holland.

Het is mijn missie om samen met jou aan de slag te gaan met jouw leven als illustrator. Ik leer je illustreren, je eigen stijl creëren en hoe je van jouw passie je werk kunt maken. 

Je kunt me volgen via Instagram als je meer Pippa Knus wilt zien.

info@pippaknus.com

+31 6 133 485 71

 Lets connect

KVK-Nummer: 66450268

btw-nummer: nl002362645B26

© 2019 Pippa Knus all rights reserved

Voor gezellige post:

sanne van Dijk

schoolpad 35

1775 AN

Middenmeer

Volg me op

Instagram